timo-medicinska-oprema
  • Slovenian
  • English
TIMO d.o.o. Ajdovščina
Vipavska cesta 4i
5270 Ajdovščina
Slovenija

Tel.:
05 36 89 330
05 99 30 629
Faks: 05 36 63 805

E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  

Kje smo? - prikaz na zemljevidu
 

Zastopstvo in prodaja

Malvestio
bolniške postelje in pohištvo
seatara inovativni zložljivi invalidski vozički 
Silentia španske in pregradne stene
Lucini Surgical Concept inox pohištvo
GK Medizinmechanic dvigala in kopalne kadi za invalide
Tente kolesca za pohištvo in opremo
 Brand International baldahini in predprostori 
Naš zastopnik:
 timo-uk

Posteljni vložek z utori Natisni E-pošta

Posteljni vložek enodelni z utori art. M-10EU  dim. 200x85x12 Hcm, ali izdelan po želji in dimenzijah kupca (oziroma se prilagodijo glede na ležišče postelje).

Jedro posteljnega vložka je izdelano iz visoko kvalitetne pene super ekolastik s spominom. Jedro posteljnega vložka ima izdelane posebne pasaste utore na obeh straneh. Ti utori omogočajo, da se posteljni vložek pri pregibih ležišča popolnoma prilagodi ležišču postelje. Ravno tako nam utori omogočajo kroženje zraka po telesu in glede na to preprečujejo nastajanje dekubitusa pri dolgotrajnem ležanju.

Osnovna prevleka vložka je izdelana iz mehkega pletiva surovinske sestave 100% poliester (PES), katera se lahko pere v industrijskih pralnih strojih po standardnem pralnem postopku pri 95° C. Osnovna prevleka posteljnega vložka ima pri strani všito zadrgo v obliki črke L, kar omogoča lažje oblačenje in  slačenje prevleke pri pranju. Posteljni vložek ima lahko še  dodatno zaščitno prevleko, katera je izdelana kot jogi rjuha iz materiala Procura-tex. Glede na svojo surovinsko sestavo je tkanina vodonepropustna in istočasno dobro zračno prepustna, kar pomeni da tkanina diha.Prevleke se perejo v industrijskih pralnih strojih po standardnem pralnem postopku pri 95° C, z uporabo pralnih sredstev brez vsebnosti klora ali joda. Strojno sušenje je dovoljeno do 120° C.

slika_358b
slika_361b
slika_342b
 slika_365b