timo-medicinska-oprema
  • Slovenian
  • English
TIMO d.o.o. Ajdovščina
Vipavska cesta 4i
5270 Ajdovščina
Slovenija

Tel.:
05 36 89 330
05 99 30 629
Faks: 05 36 63 805

E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  

Kje smo? - prikaz na zemljevidu
 

Zastopstvo in prodaja

Malvestio
bolniške postelje in pohištvo
seatara inovativni zložljivi invalidski vozički 
Silentia španske in pregradne stene
Lucini Surgical Concept inox pohištvo
GK Medizinmechanic dvigala in kopalne kadi za invalide
Tente kolesca za pohištvo in opremo
 Brand International baldahini in predprostori 
Naš zastopnik:
 timo-uk

Električna negovalna postelja art. 500400 Natisni E-pošta

Električna negovalna postelja art. 500400 s štiridelnim ležiščem in tremi nastavljivimi pregibi ležalne ploskve in možnostjo regulacije višine .

  • dim. postelje 209x103x89 Hcm
  • dim. ležišča 195x85 cm

Bolniška postelja ima možnost regulacije višine s pomočjo elektromotorja od 40 do 80 cm. Ležišče postelje je sestavljeno iz štirih sekcij, od katerih je možna regulacija:

  • Vzglavnega dela ležišča od 0° do 80°
  • Srednjega dela ležišča od 0° do 30°
  • Vznožnega dela ležišča od -20° do +30°.

Regulacija vzglavnega dela se vrši  s  pomočjo elektomotorja, ravno tako regulacija srednjega dela ležišča, regulacija vznožnega dela ležišča pa se vrši mehansko, istočasno je možno regulirat regulacijo naklonov vzglavnega in vznožnega dela postelje ali postaviti ležišče v relaksacijski položaj. Vse regulacije ležišča se vršijo preko daljinske komande, katera je opremljena z osmimi stikali, sama stikala pa so izdelana, tako da so uporabna tudi za slabovidne ljudi, na otip.

Ogrodje - konstrukcija bolniške postelje je izdelana iz jeklenih  cevi, zaščitenih - pobarvanih s PVC prahom v sivi niansi, na ležišču je montirana jeklena mreža. Pri vzglavnem delu postelje sta z leve in desne strani ležišča, vgrajena nastavka za montažo vrtljive konzole s trapezom. Vzglavna in vznožna stranica sta izdelani iz kombinacije masivnega lesa in iverala zaščitenega z dvokomponentnim polivretanskim lakom, kar omogoča vlažno čiščenje. Vsi leseni deli postelje so zaokroženi. Postelja je opremljena s štirimi kolesi fi 125 mm, kvalitete takšne, da ne pušča sledi s centralnim zavornim sistemom na vsa štiri kolesa.

Na vogalih postelje so vgrajena odbojna kolesa premera fi 100 mm.

Oprema postelje:

  • Varovalna ograjica je sestavljena iz 4 - ih letev. Vse letve so zaokrožene ovalno, tako da preprečujejo nastanek odrgnin ali drugih poškodb,
  • Konzola s trapezom.
 
art.500400